Preloader

Hakkında Bilgi

El-Ezher Üniversitesi

Tarih

4 Kasım 2023

Yer hakkında detaylar

El-Ezher Üniversitesi – Gazze, Filistin halkının yükseköğretim ihtiyaçlarını karşılamak ve Filistin halkının özlemlerine hizmet etmek amacıyla 1991 yılında kurulmuş bir Filistin üniversitesidir ve bağlılık ve katkının bir sembolü olarak durmaktadır.

El-Ezher Üniversitesi – Gazze, önemli bir Arap ve uluslararası tanınırlığa sahiptir ve çeşitli Arap ve uluslararası birlikler, organizasyonlar ve ağlarla çok sayıda ve çeşitli ilişkiler geliştirmiştir. Bu ilişkiler, üniversitenin derecelerinin, mezunlarının ve akademik sistemlerinin tanınmasını desteklemekte ve güçlendirmektedir.

4 Kasım 2023 tarihinde İsrail işgal uçakları, El-Ezher Üniversitesi’ni kuşatmış ve Gazze Şehri’nin doğusundaki Al-Moghraqa bölgesindeki Tıp, Mühendislik, Ziraat Fakülteleri ve idari binalar dahil olmak üzere El-Ezher Üniversitesi binasını bombalamış ve yok etmiştir.

 

Suçun Belgelenmesi

Hikayenin anlatıldığı şekliyle ortaya çıkarmak için aşağıdaki videodaki tüm ayrıntıları izleyin
Play Video

Adaletin sesi olun ve mağdurlara destek olun

Yasal katkınızla sessizler için adaletin sağlanmasında fark yaratabilirsiniz. Mağdurların ve tutukluların haklarını savunmak için bize katılın ve daha adil ve eşitlikçi bir gelecek inşa edilmesine katkıda bulunun. Attığınız her küçük adım büyük bir fark yaratabilir

لغة الموقع

اختر اللغة التي تفضلها لتصفح الموقع. يمكنك تغيير اللغة في أي وقت.

Play Video